Projektikohtumised

Vaatamata keerulisele ajale, kui koroonaviirus riigid jälle tasapisi lukku keeras, toimusid vajalikud projektikohtumised ikkagi, tõsi ta on, et tavapärasest teisiti. Meie kool on hetkel partner kuues projektis, neist kolme kohtumised said jaanuaris-veebruaris teoks virtuaalselt.

25. jaanuaril 2021 osalesid projektijuht Ege Meister ning IT ja telekommunikatsiooni erialaosakonna kutseõpetaja Kaupo Nõlvak Erasmus+ projekti nr. 2019-1-IT02-KA201-062448 „MAKerspaces for INnovation in TEACHing practices“ – MAKINTEACH online-nõupidamisel. Kõigepealt tutvustasid partnerid hetkeolukorda oma riikides ja seejärel tegid projektijuhid kokkuvõtte projekti tööplaanis ettenähtud tegevuste läbiviimisest. Kuna projekti lõpptähtaeg on juba väga lähedal – 2021. aasta augusti lõpus, siis taotlesid koordinaatorid projekti pikendamist aasta võrra ning projekti uus planeeritav lõpp on 31. august 2022. Loe projekti kohta lähemalt siit.

26. jaanuaril 2021 osalesid projektijuht Ege Meister ning meedia erialaosakonna kutseõpetajad Ivar Kaselaid ja Aivo Brenner Erasmus+ projekti nr. 2018-1-NL01-KA202-038887 „Exchange knowledge for Future Innovation” – EKFI online-töökohtumisel. Ka sellel kohtumisel tegid osalevad partnerid kõigepealt lühiülevaate hetkeolukorrast oma riigist ja seejärel andsid kõik tagasisidet oma innovatiivsete õppematerjalide ja uurimustööde üleslaadimise kogemustest projekti elektroonilisele vahendusplatvormile (keskkonda). Kohtumise lõppedes otsustati sellesse keskkonda sisse viia mõned parendused ning seejärel alustada materjalide testimisega. Loe projekti kohta lähemalt siit.

Kolmas kohtumine toimus 18. veebruaril 2021, kui projektijuht Ege Meister osales koos kõikide teiste osalevate riikide – Eesti, Prantsusmaa, Kreekas Itaalia, Norra, Ühendkuningriikid – projektijuhtidega Erasmus+ projekti nr. 2020-1-UK01-KA229-079092_6 „Mental Health in Young People (Mind over Matter)” – MOM virtuaalsel töökohtumisel. Taaskord ei saadud üle ega ümber oma riikide hetkeolukorrast. Seejärel tutvustasid Prantsusmaa partnerid TwinSpace-keskkonna kasutusvõimalusi ning esitlesid projekti lehekülge selles keskkonnas. Kõik projektipartnerid said ülesande hakata edaspidi oma tegemisi ja valmivaid materjale TwinSpace-keskkonnas kajastama. Lisaks kuulutati välja ka projekti logo konkurss. Loe projekti kohta lähemalt siit.

Kõik kohtumised lõppesid lootusega, et ehk juba sel sügisel õnnestub kohtuda ka päriselt.